LLISTA PANS I PREUS .pdf
Nombre del archivo original: LLISTA PANS I PREUS.pdf
Título: LLISTA PANS I PREUS
Autor: Administrador
Este documento en formato PDF 1.4 fue generado por PDFCreator Version 0.9.9 / GPL Ghostscript 8.70, y fue enviado en caja-pdf.es el 13/01/2013 a las 17:59, desde la dirección IP 87.111.x.x.
La página de descarga de documentos ha sido vista 2083 veces.
Tamaño del archivo: 45 KB (3 páginas).
Privacidad: archivo público
Vista previa del documento
PANS i DOLÇOS DE CAL VICENÇ- MARGANELL
El nostre pa està elaborat de forma artesana i tradicional, amassant a mà i formant cada peça una a
una.
Utilitzem farines de cultiu ecològic i mòltes amb molí de pedra per conservar millor les propietats del
cereal.
Per fermentar el pa utilitzem llevat mare natural. Aquest llevat produeix una lenta fermentació que
desenvolupa el sabor i tots els aromes del pa, a més d’afavorir l’assimilació i fer-lo més digestiu, per
poder-ne aprofitar tots els elements nutritius.
Una acurada elaboració artesanal junt amb la qualitat dels ingredients, ens dóna aquest producte
que recupera el sabor, l’aroma, la llarga conservació i el punt indescriptible de l’autèntic pa com el
d’abans.
També fem dolços i reposteria amb espelta i ingredients naturals i saludables: magdalenes, galetes
de varis tipus, pastissos, boníssims !!
Els nostres productes estàn fets a mà amb dedicació i cura i cuits en forn de llenya.
PA BLANC RÚSTIC
Elaborat amb farina blanca i un toc de sègol, és el pa com el d’abans: crosta gruixuda i torrada, molla
aromàtica i gustosa i una llarga conservació.
Farina de blat blanca*, farina de blat integral*, farina integral de sègol*, llevat mare natural*, aigua, sal
marina.
Pa rústic rodó 500 gr. 2.50 €
Pa rústic rodó 800 gr. 3.80 €
COCA DE FORNER
Amb la massa del pa blanc també fem les típiques coques de forner ben torrades amb anís i sucre
caramelitzat per sobre.
Massa de pa, oli d’oliva verge, sucre, pinyons i anís en gra.
Coca de 500 gr. 4 €
PA DE BLAT INTEGRAL
El nostre pa bàsic, elaborat amb una barreja de farina integral i blanca per aconseguir un pa gustós i
nutritiu però alhora de textura més suau.
Farina de blat integral*, farina de blat blanca*, llevat mare natural*, aigua, sal marina.
Motlle de blat 500 gr. 2.25 €
Motlle de blat 850 gr. 3.50 €
PA DE CEREALS i LLAVORS
Un pa saludable i nutritiu amb 11 cereals i llavors diferents. Aromàtic, gustós i ple de grans i pipes.
Farina de blat blanca*, farina de blat integral*, farina integral d’espelta*, farina integral de sègol*,
cereals i llavors* (pipes de girasol, llinosa, sèsam, ordi, civada, blat de moro, mill, arròs), llevat mare
natural*, aigua, sal marina.
Motlle de cereals 500 gr. 2.50 €
Motlle de cereals 850 gr. 3.80 €
PA D’ESPELTA
Elaborat exclusivament amb farina d’espelta mòlta a la pedra, una antiga varietat de blat nutritiva i
saludable i alhora de sabor i aroma exquisit.
Farina integral d’espelta*, llevat mare natural d’espelta*, aigua, sal marina.
Motlle d’espelta 500 gr. 2.80 €
Motlle d’espelta 850 gr. 3.90 €
PA DE SÈGOL
Recepta nòrdica elaborada totalment amb sègol integral. Pa de gust i aroma molt intens, molla
negra i densa i conservació molt llarga.
Farina integral de sègol*, llevat mare natural de sègol*, aigua, sal marina, espècies.
Motlle de sègol 650 gr. 2.60 €
COOKIES D’ESPELTA, CIVADA I XOCOLATA NEGRA
Farina integral d’espelta*, flocs de civada, mantega, sucre de canya, ous, xocolata negra, bicarbonat, sal.
Bossa 200 gr. 2.80 €**
Bossa 500 gr. 6.75€
Caixa granel 1 kg. 13.30 €
GALETES D’ESPELTA AMB GINGEBRE
Farina integral d’espelta*, mantega, sucre de canya, ous, gingebre, canyella, clau, bicarbonat, sal.
Bossa 200 gr. 2.35 €**
Bossa 500 kg. 5.70€
Caixa granel 1 kg. 11 €
MAGDALENES D’ESPELTA
Farina integral d’espelta*, oli d’oliva verge, oli de girasol, sucre de canya, llet, ous, mel, pell de taronja i
llimona, canyella, bicarbonat, sal.
Bossa 6 unitats 4.20€
Bossa 12 unitats 8.40€
** Bossa regal per 0.30€ més.
- Tots els ingredients marcats amb (*) són procedents de cultiu ecològic.
FEM ENCÀRRECS DE TOT TIPUS: COQUES DOLCES I SALADES, PANS ESPECIALS,
PASTISSOS, PIZZES…
FEM FORNADA VARIS COPS PER SETMANA, MILLOR CONTACTAR ABANS PER
ENCARREGAR:
CAL VICENÇ DE LA RIERA, MARGANELL
TEL. 93 102 11 83 – 659 14 50 10
[email protected]
http://calvicencdelariera.blogspot.com.es/
Descargar el documento (PDF)
LLISTA PANS I PREUS.pdf (PDF, 45 KB)
Documentos relacionados
Palabras claves relacionadas
blanca
farina
segol
marina
motlle
cereals
llevat
bossa
llarga
integral
elaborat
natural
espelta
aigua
sucre